gott nytt år :)

japp snart är det 2010. shit asso det låter å jävla långt fram. sjukt asso. men jag har iallafall vart och skjutit raketer och smält smällare nyss. kul kul. men orkade inte vara ute så länge satt det var bra att vi inte hade så mycket men det tog väl 40 minuter nästan att skjuta upp allt. men jag har så mycket mycket mer på landet -.- haha men jaja. jag har typ hunnit somna också nästan var super trött. haha men så´kan det vara satt man undrar om jag kommer vara vaken när det blir 2010 -.- japp men snart ska jag äta middag har bara hunnit äta förrätt. det blev hummer, inte specielt gott men a. jaja hörs väl senare.
kisses / Filippa


hahahahahahahhahahahah gammal bild på mig och Anna!


smällare

självklart har vi lite mällare men inte mycket. men jag tänker liksom inte vara ute och skjuta raketer och sånt detta år. det är ju så kallt! haha men hur ska ni göra ikväll då? jag ska bara vara hemma med familjen och äta  hummer :)
kisses / Filippa


UTELÅST!

förlåt förlåt för uper uper dålig uppdatering. men igår åkte jag till cissi. vi gjorde inget specielt men sedan kom moa också. men ja vad gjorde vi? typ ingenting. men jag drog hem klockan 22 någonting. och då var jag hos pappa och kunde inte blogga. men nu e jag hos mamma och har precis vart utelåst. fick vänta på dom i ungefär en timme taha. men jag pratade med snällaste Hanna iunder tiden taha i tre timmar tror jag faktiskt nästan. så tiden gick snabbt. men nu ska jag käka lunch. OCH JAG LOVAR ATT UPPDATERA MASOR IDAG EFTEROM JAG INTE GJORDE DET IGÅR!!!
KISSES / FILIPPA


Dålig uppdatering idag!

God eftermiddag! Dt kommer att vara väldigt väldigt dåligt uppdatering idag! Jag vet inte ens var Filippa är.. Hon har inte smsat elr bloggat elr nånting :O. Börjar bli lite orolig. Ska smsa henne snart o fråga om hon lever! Nu sitter jag här med tomte choklad, hihihi. Klockan 12 då j***vlar smäller dt! (AAA) Aja har inge mer att skriva. Bloggar senare om jag kan/hinner!
Puss o kram / A n n a l i y n i e n

http://margaretag.files.wordpress.com/2008/02/gottnyttar.jpg

Godnatt folket! / A

Hejsan! Nu har jag laddat ner lite låtar sen kollat på Andra Avenyn & Guds tre flickor!. Hihi nu ska jag susa till tv:n. Så jag säger godnatt nu för jag kommer inte blogga mer. Ses imorn! Godnatt / A n n a

Vart f*n är Filippa ?

Hallå? Filippa? Vrat är du? Jag vet att hon skulle va med Cissi idag, men hon borde vara hemma nu om hon inte ska slagga hos henne elr va hos sin pappa... Skumt :O. Aja hon dyker väl upp någon gång här i bloggen (hoppas jag!). Nu ska jag i.a.f ladda ner lite låtar. Ses snart här på bloggen jaow / A n n a l i c i o u s

10-20 minus grader imorn!!!

Tjaaaah! Nu är jag tbx. Var ute och busade som sagt. Dt var skit kul! Höhö, vi sköt raketer lite här o där ;) (bara L & H fattar tihihi). Imorn då j******vlar! Haha, FYF vad kalt dt är ute asså! Imorn kommer dt bli 10-20 minus grader!! Usch usch usch!! Aja nu ska jag kolla på Andra Avenyn på svtplay!
See yaaaa / A n n i s h

Hanna fotade den här bilden idag! Bra jobbat Hanna ! :)<3

Ska dra ut o busa nu !

Tjingeling (?).Nu ska jag kanske dra ut o träffa Hanna och Linnea. Vi ska skjuta lite rakerter och busa..:P. Kuligtkuligt. Nu måste jag tagga! Bloggar när jag kommer hem! C y a / A

Dt här är inte allt! Vi har mycket mycket mer hos syrran!

Anna är hemma fyf!

Nemen halloj där ! Anna är hemma nu fyf. Tihihi har precis kommit hem från Haninge. Var och köpte fyrverkerier. Nicenice! Sen var vi och stor handlade istället för att shoppa :'( . Kanske ska göra dt imorn istället (a). Bilder på fyrverkerierna kommer snart :)

Den 25/10-09 träffade jag o Filippa Foki..

Dresscode / A n n a


Outfit kommer snart !

Shoo bree :) Nu ska jag dra och käka sen fixa mig och lite annat. Kommer snart med dagens outift! Lots of love / A

(Inte dagens outfit!)

Godmorgon folket kl: 13.00

Tahah godmorgon. Har precis vaknat. Elr nja inte precis, kanske för 30 minuter sen. Haha. Har hunnit fixa mig lite. Ska snart iväg och köpa lite fyrverkerier i Haninge snart (tror jag) med mamma o pappa ;). Sedan in till stan för att shoppa lite med mamma. Vet inte om jag kan blogga ikväll. Men hoppas verkligen dt. Men slänger in dagens outfit sen också :P Puss och kram / A n n a l y n i e n

Tahahaha... hade tråkigt!

outfit / Filippa

nu drar jag till haninge och äter lunch och kollar i affärer innan jag träffar cissi. eller jag ska äta frukost i haninge taha, eller blir det brunch då (?) taha jag vet att jag är sär kom med något nytt. så det här blir nog sista inlägget på ett tag men bloggar igen när jag kommer hem. men Anna kommer äkert blogga. hoppas jag! annars blir jag riktigt sur. ska smsa henne´nu och säga det.
kisses / Filippa


love it!


godmorgon / Filippa

hej nu har jag precis vaknat. idag ska jag till tyresö och träffa cissi. men hon har träning först så vi ska ses efter det. får se om vi är med några. hållre på att sminka mig nu. lägger in outfit och facelook senare.
kisses / Filippa


taha osminkad och trött :p


godisgris!

japp det är precis vad jag är. jag älskar godis! taha tjockis (?) taha men mest älskar jag choklad någon som håller med mig om att det ät godast ? nu äter jag iallafall marabou! MUMS! såg att tråkiga Anna tydligen skulle sova (?) OMG ! klockan är ju liksom bara 10 över 1 aldrig att man sover redan taha. men jaja hon kanske inte är en nattuggla -.- men nu ska jag kolla på TV. hörs sen.
kisses / Filippa


Godnatt / A

O-m-g fett coolt !! Gå in på google.se sen söker ni på godnatt i rutan. Sen klickar ni på bilder längst upp till vänster. SEN klickar ni på den här bilden :
http://mila.landskrona.se/vykort/godnatt2.gif
som ligger längst ner på den sidan! Sen får ni veta vart ni kmr :)

30/12

Shuuuuuuuue! Sa att jag skulle lägga upp bilder på vad jag köpte idag, men pallar inte! Är så j*vla seeeeg! Usch. Idag flyttade pappa tv:n lite. Förut stod den men nu sitter den fast på väggen (trorja?). :) Ska strax titta lite på tve sen ska jag sova! Orkar inte vara vaken längre -.-"
Tjaaaarå / Annalic


Bra låååååt fyf ! (a)<3


jag hatar

jag hat hat hat hat hatar att jag älskar dig!

Filippa är hemma!

tja tja! nu har jag precis kommit hem. ska värma middag snart eftersom mina föräldrar kommer hem senare idag med för dom är på teater. men idag var jag och Anna i stan och på eriksdalsbadet ju. jag shoppade lite gran innan iallafall för lite mer än 500 kroner. bilder här nedan. men imorn blir det att träffa cissi! men ja finns inte så mycket mer att säga. men hörs snart.
kisses / Filippa
1.  2.  3.  
4.  

1. örhängen, åhlens 39,50
2. ögonskuggor, HM 29,50 kr styck
3. puder, åhlens 60 k
4. vad fan heter det:O ehm iallafall från något på C och kostade 350 ( riktigt pris 700)


Miiiiiiix :)

Halloj allihopa! Har precis käkat klart. Nu sitter jag med paj, hahah. Loggade nyss in på facebook o hittade en mix som var massa låtar från dt här året (låten kmr nere). Själv tyckte jag den var sådär... Lite jobbigt att lyssna på bara. Aja ska fortsätta käka upp pajen sen får vi se vad som händer ;)
P & K / A n n i l i l i e n


Hemma från stan/badet :)

Tjena tjena! Nu e jag hemma från badet/stan. Har köpt två saker idag (bilder kmr). Måste dra o käka nu. Kommer snart / Annishen

Bråttom ! / Anna

Hejhej! Nu har jag bråttom.. Bloggar mer när jag kmr hem.
Här kommer dagens outfit :

* T-shirt

* Tubkjol

* Zephood

* Spets leggins

 


Moring moring :)

Hejhej! Nu precis har jag käkat, borstat tänderna, klätt på mig, packat m.m. Nu ska jag dra o fixa dagens outift. Så den kmr snart. Säger bara håll ögonen öppna! K i s s e s / Anna

Föööör fin för att synas :)

godmorgon :O

shieet! ska gå om 1 timme! OMG bråttom! måste liksom,fixa mig, bestämma kläder, äta, skörda och lalala! så hinner inte göra något stort inlägg! men vi hörs senare lägger in outfit!
kisses / Filippa


01:22

tja tja!
nu har jag kollat på tre avsnitt av guds tre flickor. riktigt bra faktiskt.
ska väl sova om ett tag men inte än. ställer väl klockan på 9 skulle jag tro.
ska vara vid centralen klockan 1, måste hoppa lite till imorn, jag har ju inte köpt någontinmg typ :o men jaja får bättra mig på att löa bort pengar tror faktiskt jag bara köpt upp 500 taha inte specielt mycke. men imorn ska det spenderas mycket mer. ska nog köpa nagelsaker, taha. men jaja kanske hörs senare.
kisses / Filippa


16:de inlägget idag...

Nu ska jag dra o sova elr nej! Nu ska jag titta på tve :)
See you tomorrow / Anni

guds tre flickor

tja tja, japp nu ska jag faktiskt kolla på några gamla avsnitt av guds tre flickor.
hörs om ett tag.
kisses / Filippa


/ Anna

Tjaaah! Haha jag skrev ju att jag skulle sätta på en film elr kolla på tve... Men dt har jag inte gjort. Hihi busigt ;). Istället har jag lyssnat på radio lite och packat lite saker tills imorn :P. Hehe nu ska jag sätta på en film om dvd:n funkar :O. Har inte använt den på länge. Aja annars blire TV. Men ska bara kolla en sak först sen... Aa ni vet!

Hösten 09 ?

besöksrekord

thihi beöksrekord nu så fortsätt läs bloggen :)


marabou!

sitter och tjockar i mig choklad nu, taha gott gott.
kisses / Filippa


Film/tve dags !

Hello hellow! Nu sitter jag här o käkar madarinisss (?). Gott gott! Ska strax dra till tve:n o kanske sätta på en film (om det inte finns ngn bra program på tv:n ). Slänger in ett inlägg senare också. Men imorn lägger jag in outfit o bloggar 1-2 inlägg innan jag drar till plattan för att träffa Filippa.
See you later / A n n i l i c o c o s ? <3

Ojojoj! Old times...

vecko schema / F


Käkat klart / A

Tjaaaaah! Nu har jag precis käkat klart. Ska lägga upp en bild på skorna som jag köpte. Och seeeeen ska jag ladda ner lite musik! ;) Jaja..
Nu kmr en bild på skorna :

Sådär ser dom ut... (a) sry för dålig ljus :S

somnade på bussen -.-

hej. jkag vet att det har varit dålig uppdatering idag men hart vart med Hanna. Vi gjorde inget specielt. Har inga roliga bilder från  idag heller. Eller jo hahahahahha TVÅ RIKTIGT ROLIGA BILDER! fast dom är jag jävligt äker på att jag inte får visa för 7 personer hahaha. bara Hanna vet. men nu e jag äntligen hemma. JAg omnade åklart på bussen -.- Som jag gör varje gång. Det tar ju sån tid att åka satt man hinner somna sådär 30 ggr :$ taha men man over liksom i 3 sekunder sedan vaknar man igen,är vaken i 30 och sedan somnar igen. så håller det på haha. men nu ska jag värma mat för mamma & Per är inte hemma dom är och kastar pil och kommer hem lite senare.  men jaja hörs sen.
kisses / Filippa

taha hade inga roliga bilder så ni får nöja er med denna :$


Where is Filippiush ? :O

Hejhejhejhej! Jag undrar vart Filippa är?! Hon e ju med Hanna men har inte bloggat mer sen imorse :O. Hon kanske bloggar senare ( elr hoppas dt!). Hihi dt var bara dt jag ville säga :) Bloggish snart / A n n a

Filippish i donken ;)

Barkarby!

Hejsan alla polres! Nu e jag hemms från Barkarby. Var där med mamma o pappa. Vi handlade lite saker o så. Själv köpte jag ett par nike skor för 400 :- . Dom e as sköna att gå i! Hihi. På vägen hem så hade dt såklart hänt en olycka... Så vi fick typ stå i 1 timme -.-. Aja men kom hem i.a.f. Nu ska jag dra och käka o så. Lägger upp bilder på skorna snart ;) C y a / Annalynien

Paaaaarty f*f*n ! <3

...

Hejhej! Idag vaknade jag 11 kanske sen har jag inte gjort så mycket. Satt kvar i sängen o diggade musik och geekade tve ;). Haha men nu ska jag till Barkaby (tror jag?). Aja måste iväg nu... Ses / Anna

ska dra till tyresö

japp så är det faktiskt. ska dra om tio minuter till bussen.
så jag vet innte hur det kommer bli med uppdatering men ska göra mitt bästa.
Anna måste börja blogga mer på morgonen -.- !
taha men jaja hörs senare / Filippa

tahahah sär bild
!


outfit / Filippa


utan smink och hela d en skiten, thihi :)


godmorgon världen!

hej nu är jag vaken. coolt vah? taha igår när jag stängde av datorn började jag städa mitt rym (?) -.- taha jag får lite sånna ryck ibland.  men jag sitter iallafall och pratar med Hanna på msn. ska ju träffa henne idag. ska bli kul. vi har inte träffats på ....(?) länge iaallafall. men ja nu ska jag logga in på facebook och geeka farmville.
kisses / Filippa

Jag, Sofia & Ammi
saknar er!


ska snart sova

japp nart ska faktiskt lilla jag få min skönhetsömn. Finns inte direkt så mycket och göra. Alla sover ju :O förutom Linus :) men jag täller nog klockan på halv nio imorgon för jag behöver MINST tre timmar på att morna mig, är frukost och fixa mig -.- sitter vid datorn samtidigt satt det tar lite tid -.- men jaja. godnatt alla söta läsare. hörs imorn kring klockan 9.
kisses / Fofilolipoppopa (rövar språk (?) )


mimmi grym!


kolla vad mimmi är duktig på att redigera bilder taha,
hittade denna bild på hennes blogg.
hon har ju tagit bort min tandställning, fixat färgen och gjort mina ögon blå istället för röda.
taha kanske lite muppad bild på mig bara, thihi :)
kisses / Filippa


sorry / Filippa

hej. jag vet att  jag har varit riktigt dålig på att uppdatera idag. Men ska bli bättre  men har kollat på film hela kvällen. såg någon typ falskt alibi eller något ånt hette den. OMG OMG OMG OMG OMG OMG! såg att klockan var kvart över 1!!!! shiet!  trodde den var halv tolv! jaja då ska man väl snart upp då, taha. nej men imorn ska jag träffa Hanna bebis iallafall. aja bloggar om en stund kanske.
kisses / Filippa

tahaha eeh (?)


Inge rubrikish.. / Anna

Tjaaah! Just nu sitter jag forfarande o diggar musik ;) Haha jahap imorn blir dt då Pompan om inget annat händer. Vi får väl se hur dt blir. Nu vet jag inte vad jag ska göra? Ska nog sätta på en film elr bara kolla på tve? Aja ska kila iväg nu, men vi syns snart elr imorn! <3

Gooooood juuuuuuul ( & snart gott nytt år )! <3

detta har jag köpt / F

1. 2.

3.

1. rosetter från bikbok.

2. örhängen från bikbok.

3. hårspännen från HM


Hehe diggar musik <3

Hejsan hejsan! Just nu sitter jag o gör ingenting? Elr jo... Chattar & diggar MUSIK fif*n! Hehe har inge mer att säga mer än så... Bloggar snart!
P&K / Annalyninen

Bjuder som f****n !

home / Filippa

tjena! lite sen med bloggning men när jag kom hem 20:45 så var jag tvungen att äta och nu kollar jag igentligen på underbar och älskad av alla, men det är pause. men som Anna har sagt har vi vart i stan och på erikdalsbadet. För jag hade 5 biljetter dit som går ut 2009. så det var bäst att vi passade på nu. så har tre till, thihi. men jag köpte bara lite små saker idag, det kommer bild på dom senare, så jag säger som Anna sa, håll ögonen öppna! men nu börjar TVn igen, måste kila!
kisses / Filippa


Inköpt idag.... / Annish

http://www.kicks.se/common/galleries/img/christmas/bspears_300x200.jpg

1. Christmas Ziphood - 149.50 :-

2. Hidden fantasy - 267.50 :-


Home sweet home! / A

Tja tjah! Sry hann inte slänga in ett inlägg till som jag egentligen skulle gjort imorse! Men men nu e jag hemma i.a.f. Idag har jag o Filippa varit inne i stan lite sen så drog vi till Eriksdalsbadet :). Haha riktigt kul kan jag säga! Haha först åkte vi lite ruschelkanor (a). Hihi sen hitta jag 1 kr.. Haha då kom vi på en lek. Så j*vla kul men dt var dåligt att vi kom på dt när dt skulle snart stänga -.- (typ). Aja får väl fortsätta leka den leken imorn om vi ska dit :). Snart kmr lite bilder från idag! Håll ögonen öppna!

HAAHAHAHA cool gubbe vah ?
Filippa kallar den för ägget elr vad dt nu hon kallade den för :)

outfit / Filippa


Bussen går om 32 min !

Godmorgon godmorgon! Vaknade för ett tag sen o nu sitter jag här. Ska strax sätta på mig kläder o käka. Min buss går 12.00 så dt är lite bråttom nu... Men slänger in ett inlägg snart igen! :)

C Y A / A n n a l i c i o u s


Miranda!

jag drömde att Miranda dog! fyfan vilken dröm asso. jag bara grät och grät. jag visste det inte ens, jag fick veta de på nyheterna. sedan såg jag allas pressar på pea även om man aldrig är inne där längre, men ändå. det kändes så verkligt. Och william den bögen bara skrattade åt mig när jag grät. det kändes som jag inte ville leva mer.  när jag vaknade så trodde jag fortfarande på det så tårana bara rann. Sedan mer med tiden började jag första att det bara var en dröm kanske. Det hoppas jag verkligen. Men jag somnade om igen och då drömde jag att hon typ var död igen, fyfan asso. Sedan att hon bara hade en sjukt allvarlig sjukdom och skulle dö när som helst. Hon hade någon konstig sjukdom berättade Ammi för mig. Men även de var ju bara en dröm. Men nu har jag smsat Miranda och frågat att hon lever  jag måste vara säker!
jag saknar er, Ammi, Sofia, Miranda,Mimmi, Jacki och Alice!
kisses / Filippa


01:28




mobilkrojsemojs

TAGEN FRÅN CISSIS BLOGG !


1. TA FRAM DIN MOBIL.
2. BLÄDDRA IGENOM DIN INKORG.
3. STANNA NÄR DU RÄKNAT TILL 10 OCH SKRIV FÖRSTA MENINGEN I SMSET.
4. GÖR LIKADANT PÅ VARJE FRÅGA




1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
har du skype?(a)<33
2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
nu kan jag smsa igen :) <3
3. Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?
vad står det?
4. Vilket sms blev du mest berörd av?
har du sett lucas? ;-) <3
5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
nej jag e boooring, xD
6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
asso jag har juh fått ny mobil :-P
7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
asså what? jag fattar inte vad du pratar om:-s :-O <3
8. Vad vill du höra mest av allt?
kan vi ses på måndag ? :) <3
9. Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?
god jul! :D <3
10. Din romantiska replik?
en är upptagen och den andra är inte här.


Stanish / A

Hejhej! Sry för att jag inte har bloggat ngt :(. Ska försöka förbättra mig! Jag lovarh :). Har väl inget mer o säga. Filippa har sagt allt juh :P. Men en sak glömde hon.. Hahah på matchen så skulle vi skriva till hanna en sak sen så viste vi inte vilket landskap vi bodde i.. Då frågade Filippa någon i klacken om dom viste vart elr vad dt hette. HAHAHA oj vad hette dt nu ? :O Har redan glömt bort dt :S. Haha what? (ni kanske inte fattar nånting?) Aja nu ska jag visa er lite saker som jag köpte idag (a) :




1. Örhängen (complement) - Kicks 29 :-
2. Betty boop - H&M 15:- (på rea) 
3. Elvital - Kicks 44 ??? (har glömt priset!)
4. Ring - Gina 39 :-


miihihiihi, godis jaoo!


thihi nu sitter jag och tjockar i mig godis, lyssnar på musik och chattar.

kisses / Filippa


godis!

tja tja!
nu ska jag hämta lite godis.
sedan ska jag  bara chilla galet som philip brukar säga :P
vad ska ni hitta på ikväll?
kisses/ Filippa


hemma!

hej nu har jag preci kommit hem. Först var jag och Anna på mellandagsrean sedan gick vi på hockey. men vi köpte lite saker faktiskt. och i matchen blev det 2-2 men sedan van linköping i övertid -.- men vi fick iallafall 1 poäng så vi ligger kvar på fjärde plats. så nu har man ont i halsen efter att ha skrikit så mycket efterom vi tod i klacken som jag gör varje gång. men nu ska jag skörda och sedan äta middag.
see ya/ Filippa

tryckbara

1. 2.  3.  4.  5.  6.

1. jag och Anna på JC
2. en tröja jag köpte för 129 (riktiga priset 199)
3. jag och Anna igen thihi.
4. en ring jag köpte för 59, tahahhahaha bara Anna fattar.
5. smink jaoo! för 44,50 (riktiga priset 79)
6. betty boop hår borste anna köpte likadan. för 15 kr ( riktigt pris 30)

/ Anna

Tjena tjena! Nu är Annishen vaken. Haha elr nej men aa ni fattar (kanske inte). Men som sagt fixade jag naglarna igår sen pallade jag inte blogga efter dt (bild kmr). Aja alldeles strax ska jag dra o sätta på mig kläder, fixa mig, käka o ja lite annat. Ska träffa Filippa inne i stan som sagt. Men nu måste jag tyvärr dra så vi ses efter stan vandringen (?). Love yaa / Annalicious :)<3
 
Lös elr mina riktiga? :)
( Andra bilden ser man inte så mkt )


sär outfit


min spegel var smutsig så det blev något skit på benen, så det är inte mina byxer!


godmorgon världen

hej nu sitter man här trött som en åsna i sängen med datorn i knät. måste ringa Anna nart och se att hon är vaken. jag kan inte bestämma vilka kläder jag ska ha, hmm. men ja får väl ta något bara. jag vet inte hur mycket pengar jag ska ta med mig idag om 1000 räcker eller om jag behöver mer (?) tar väl med mig satt jag är säker på att det räcker. bättre med för mycket eller hur:) men ja nu ska jag bestämma kläder, lägger in en outfit sen.
kisses / Filippa


detta fält måste fyllas i

tjaa! nu har jag kollat klart på wallander, ochg även slutet på offside. ska kolla på dagipolisen eller något sånt tror jag den hette, som börjar kvart över 12. borstar faktiskt tänderna nu även om jag inte ska sova. men det kan vara skönt att ha det gjort. imorn går jag nog upp hyfsatt tidigt eftersom det blir shopping och måste vara klar med det innan halv 4 eftersom kl 4 är det hockey match. men ja vi kanske hörs om ett tag.
kisses / Filippa


Inge rubrik....

POOOLARE! Nu e jag hemma :). Hehe elr kom hem för drygt 1 ½ timme sen.. På festen gjorde vi inge speciellt.  Vi käkade  lite och titta på tve o så. Nu ska jag dra och fixa naglarna för dom e helt säriga (?)! Aja see you later / Annish


Tik tok (remix) (a)


film

tja tja! sitter och kollar på ensam hemma två nu. ska snart äta lite chokladpudding. gott gott. men det är pause i filmen nu så jag passar på att blogga. Anna är ju tydligen med sin familj på någon fest ju. så hon bloggar när hon kommer hem tror jag. men nu börjar filmen igen. måste kila. ska kolla pöå wallander sen.
kisses / filippa


Längtar

hej nu sitter jag här i min djurgårds tröja och nästan somnar. har precis kollat klart på sällskapresan som gick på TVn. vad Anna gör just nu har jag ingen aning om. ska snart väl äta om någon timme eller så. sedan blir det mys framför TVn. Men imorn blir det shopping! thihi sedan djurgårds match. Längtar! om har ju haft uppehåll i TVÅ VECKOR! Så jag har inte gått på någon hockey match på 14 dagar. Det känns riktigt skumt. Så imorn kommer man vara taggad. men nu ska jag kolla runt lite.
chaoo / Filippa


vad tycker ni?

ja vad tycker ni om vår nya header?
jag tycker den blev ganska OK faktiskt, eller?
tror vi ska byta bakgrund senare men vet inte till vad isånnafall
bloggar snart / Filippa


förortsungar

japp nu e ensam hemma 4 slut så nu blir det förorts ungar.
jag har gjort en ny header nu men måste skynda mig till TVn så lägger in den efter.
men jag tror den bara kommer bli tillfällig.
jaja hörs en, kisses / Filippa



såhär ser den nya header ut


Ska dra till Täby snart !

God eftermiddag (?) Haha. :) Just nu sitter jag och chattar med några coola människor. ;) Alldeles strax ska jag dra till Täby.. Men aja har inge mer att skriva om! Elr jo juste! Igår kollade jag ju på andra avenyn men innan dt kollade jag på guds tre flickor. :) Såååå bra! Jag lovar! Hihi aja inge mer att skiva om nu!
Byeeeee / Anna


ensam hemma 4

japp nu ska jag kolla på den hörs sen.
designen gör jag klart efter de.
kisses / Filippa


tahahah saknar sommaren


Juldagen idag, 25/12-09

Hejsan hejsan! Nu är lilla Anna vaken. Eller vaken o vaken... Vaknade vid halv 10 idag. Har inte gjort då mycket sen dess. Ska snart till Täby för att dt är några som har fest där. Så tyvärr kan jag inte vah med någon idag! Får se hur dt är imorn. Nu måste jag dra! Bloggar snart igen om jag hinner annars mer uppdatering ikväll när jag kmr hem. Hoppas lilla Filippa bloggar under tiden jag är borta (a) :).
Kisses / Annalicuos <3


design på g...

håller på och fixar


godmorgon / Filippa

hej nu har jag precis vaknat. vi har firat min syrra som fyller år i morgon. men ikväll åker hon till en kompis och sover för tidigt imorn bitti ska dom till fjällen i en vecka. najs najs. så vi tar lilla partyt nu. min låtsas pappa åker även till karlstad snart till sin mamma så ikväll blir det bara jag och morsan. taha. men ja vad ska jag säga. undrar om lilla Anna har vaknat (?) juste idag ska vi nog fixa ny deign men vet inte hur vi vill ha den. men ja bloggar sen.
kisses / Filippa


01:58, man är ju cool




julen är över

jaha nu var julen över. de som man längtat efter så länge e borta på några timmar :( men just nu sitter jag i min nya djurgårdströja och pratar med linus på msn thihi. men ja....vette fan vad jag ska skriva, bloggar mer sen.
kisses/ Filippa


fick mer julklappar / F

hej nu ät jag hemma från farmor. ja vad ska jag skriva fick mer preenter där ju. bild på dom här nedan. jag har ju även fått säsongskortet av pappa i julklappå för ungefär 1-2 månader sedan. så jag går ju på alla djurgårns hemmamatcher. men ja hos farmor åt vi väl och umgicks. vad mer finns det att berätta. imorn iallafall tror jag bara att jag är hemma och fixar ny design kanske. men det är ju röd dag imorn så då blir det ju jobbigt att åka till tyresö. men jag saknar alla kompisar där! men jag ska iallafall ut med Anna på lördag och shoppa efterom jag har blivit 4000 kronor rikare den jul :O men klockan 16:00 tror jag det är hockey satt då måste shoppingen vara slut. bloggar snart.
kisses / Filippa


lite pengar :)

lovikavantar, eftersom jag slarvade bort mina förra :)


denna vackra fina tröja :)


ANDRA AVENYN NU !

Tjena tjaba! Nu är jag tbx :). Fick 200:- (i bara 20-lappar) av en gäst. Haha! Asså jag vet inte vad jag ska göra imorn. Ska jag antingen på en fest hos nån (?) elr va med Pompom / Filippa ? Mellandags rean är på lördag (inte imorn ) elr den startas då. Vet inte riktigt vad jag ska göra. Får se hur dt blir. Men nu ska jag som sagt titta på andra avenyn! (a)<3

Seee you later / Annalicius
http://www.ekonomiskreform.se/spaw2/uploads/images/pengar%5B1%5D.jpg
Pengar pengar pengar! Geeeeeee mig!
( Har inte "vanliga" bilder på den här daton tyvärr! )

Ska käääka nuw! / A

Tjah tjah everybody! Nu ska jag dra o käka. Är as hungrig!
När jag kommer tbx ska jag titta på andra avenyn på svtplay (a)<3
I´m coming soon ! <3

http://static.blogstorage.hi-pi.com/photos/lillhusse.bloggspace.se/images/gd/1231317264/13-aringar-leker-med-raketer.jpg
Snart nyår, har inte köpt några raketer ännu O_o OUPPSI :)

Outfit today.... / Anna


Music fif*n

Hellow alla söta läsare!

Just nu sitter jag o lyssnar på musik o samtidigt smsar med Filippa. Hon har börjat kalla mig för Gunnel och hon ska nu tydligen skicka en ambulans till mig även fast jag mår perfekt (?). Haha sen när kallade hon mig de? :O Nu blir jag lite rädd! Haha aja saknar dig med gullunge! Nu ska jag väl forsätta lyssna på music ;) yeaaah right!

Byeeee everybody / Annish

Nooooooooooooooooooomy!

sista inlägget för mig idag / Filippa

hej nu sitter jag och geekar musik i mitt nya headsett. 
ska snart åka till farmor.
så det här är sista inlägget för mig idag, tror jag iallafall.
och Anna gullunge jag saknar dig redan!
 


GOOOOOD JUL !

Hejhej allihopa och god jul!

Just nu sitter jag och geekar farmville ;). Haha slutade spela dt ett tag för dt blev tråkigt, men nu är dt roligt igen (a). Sitter också och lyssar på musik (typ värsta party musik!). Har inge mer att skriva.
Bloggar senare ikväll / Anna <33


har öppnat några paket

kommer få mer paket om några timmar, kulkul :)
men här är bilder på dom saker jag fått än.
kisses / Filippa

underkläder och strumpor


chokladtomte och fjärde boken i twilight


halsband,nagelack, läppglans, perfym & shower gel


800 och headset

ja ett sminkbord kan man väl säga, men det är inte ihopbyggt ännu så fick fotta bilden på hur den kommer bli.


Fick 500 :- igår / Annish

Tjatja bloggen! Sorry för dålig uppdatering.. Har inte haft en dator på länge :(. Aja nu har jag en så kan passa på att blogga lite. Igår var jag barnvakt eftersom jag fick stanna hemma -.-. MEN.. Jag fick 500:- när dom kom hem :). Jippe!!! Klockan var då 2 när jag fick pengarna... Haha! Aja nu precis kom några gäster. Måste dra nu. 

Bloggar snart (om jag kan)! / Anna 


ska öppna paketen snart

hej nu har min mormor och morfar kommit. vi ska fika först sedan blir det paket öppning!
undrar vad jag får?
får se det snart. det här kanske är det sista inlägget för mig idag :O
jaja vi får se det också, annars hörs vi imorn kring 9:00
kisses / Filippa


jag älskar dig Anna!


julmorgon / F

god jul allesammans.
nu sitter man här på julmorgonen vid datorn och är osocial. snart ska jag faktiskt äta tomte gröt. MUMS! men först får ni ett schema på min julafton.

9.00 - duscha
10.15 - skörda och blogga.
11.00 - äta tomte gröt.
13:00 - mormor och morfar kommer.
15:00 kolla på kalle anka :)
16-17 - ta pendeltåget till farmor

mer än så tror jag inte händer idag för utom att öppna paket ochc umgås men det händer lite när som ;)


god juuuuuuuuuuuuul!!!

äntligen julafton!! även om det inte känns som det.
jaha nu blir man bombad av godjul sms -.-
men jaja de får man väl stå ut med en dag om året :p
bloggar sen / Filippa


mindre än en timme till jul

det är bara 50 minuter till julafton!!
 thihihi men nu  ska jag se någon konstig film om mamma kollade på när hon var lite. Tahah jaja får väl se vad det är. bloggar mer om det se
kisses / Filippa


tråkar -.- / A

hejhej bloggen!! just nu sitter jag hos syrran och tittar på tv. försöker sätta fast lösnaglar också. Gissa om det går bra...? Haha kan säga att det absolut inte gör de! -.- . Igentligen skulle jag sitta och käka på en båt nu men det gör jag inte för det var 23-årsgräns (?) på den där konstiga båten. Jaja nu ska jag fortätta kolla på bingolotto -.- ... Hare bra och god jul!
kisses / Anna


I´m a farmvile nörd!

åh sitter och geekar farmville just nu!!
jag är så jävla beroende, kan inte sluta!
puss puss / Filippa


jag gillar inte julmat!

bu har jag preci ätit julmat. inte min favorit direkt eftersom jag inte äter korv, köttbullar, skinka,konstig lax och janssons frästelse. man kan säga att jag är ganska kräsen av mig:p fast jag äter faktiskt  hemmagjorda köttbullar. Anna kommer inte kunna blogga ikväll efterom hon är hos sin syrra och ja någonting med datorn. men hon får skriva via sms så skriver jag allt på bloggen. men nu måste jag fortsätta slå in julklappar!
kisses / Filippa

en bild från idag


vi har börjat blogg igen!!

ja ni hörde rätt! vi ska börja blogga igen!
vi ville ha en blogg innan julen har vi sagt och ja hur myycket närmare julen kan det bli. jag och Anna har iallafall vart i stan idag och köpt dom sista julklapparna. så är äntligen klar med det. vi kommer byta design och det enare men har inte tid med det idag, och nog inte imorn heller. men på fredag blir det nog. för ikväll ska det bakas och klä granen. men först ska jag äta julmat eftersom jag inte firar kvällen med min mamma imorn så tar vi det nu. men nu måste jag dra bloggar sen.
kissses / Filippa

thihi en bild på vår gran och brasa just nu


RSS 2.0